• Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
 
Home Nyheder 75 års jubilæum

75 års jubilæum

Er det ikke en flot forside?
Det ligger i det skjulte, men den er god nok.
Spillemandskredsen bliver 75 år.
Noget af det vigtigste man kan gøre, er at holde sig i gang. Det gælder også Spillemandskredsen. Det sidste års tid har bevist at vi er mere levende end nogen sinde. Her tænker jeg på at vores nodesamling er blevet tilgængelig på nettet.
Et stort tak til de folk, der har gjort det muligt. Vi er ikke helt i mål, men er ikke i tvivl om at det nok skal lykkes.

Når man nu bliver 75 år inviterer man ofte til fest og det har vi også tænkt os at gøre. 
I løbet af 2018 har vi tænkt os at gøre lidt mere ud af vores kurser. Vi har forskellige tiltag i støbeskeen og kan godt røbe lidt her.
På Høng kurset har vi tænkt os at sætte 2 instruktører på. Det bliver Bent Melvej og Ove Andersen. Det bliver spændende at se, hvad de finder på. Ingen tvivl om at det bliver godt.Der vil ligeledes være andre tiltag på de øvrige kurser, hvad det bliver ved vi endnu ikke helt, men følg med i Trin og Toner.
Vi har desuden tænkt os at lave en officiel dag, hvor vi vil invitere gæster  til at komme og gøre dagen til noget særligt. Formen er endnu ikke på plads.

Hvis i sidder og tænker: Det vil jeg gerne være med til at arrangere, eller: Jeg har en rigtig god idé, så vil vi meget gerne høre fra jer. I skal bare kontakte en fra styrelsen. Jo flere ideer jo bedre er det.

Uanset hvad vil det blive et forrygende år at se tilbage på.

Styrelsen