• Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
 
Home Kurser

FolkCollege

Email Udskriv PDF

30. juni - 7. juli 2018

Spillemandskredsen og Folkedans Danmark lancerer hermed et nyt initiativ, der har fået navnet FolkCollege.

FolkCollege er et kursus med fokus på Folk, Fællesskab og Fordybelse og det er for alle unge mellem 16 og 25 år, der enten spiller, danser eller gør begge dele.
FolkCollege er udviklet på ryggen af Spillemandskredsen’s velkendte ungdomslinie (også kaldet BjerringBronx). Derfor vil der stadig være velkendte moduler på FolkCollege for unge spillefolk med fælles rytmik og samspil samt faglig fordybelse. Men disse moduler vil også være der for unge dansere med fælles rytmik og dans samt faglig fordybelse i dansen. Endvidere vil der hver dag være U-Folk timer, hvor kun unge dansere og spillefolk er fælles om et emne, en opgave eller et projekt.

FolkCollege vil også være integreret og samarbejde med de sideløbende kurser for hhv. voksne spillemænd, voksne dansere samt danseinstruktørkurset.

Som ung danser eller musiker er FolkCollege en enestående mulighed for at være sammen med andre unge, der spiller og danser folk (altså folkemusik og folkedans), kombineret med et stærkt fagligt indhold der giver mulighed for fordybelse i eget instrument eller egen dans.

FolkCollege tilbyder instruktører som både er dygtige musikere og dansere, men som også er professionelle undervisere. Allerede nu er flg. instruktører på plads:

Instruktører

  • Jesper Vinther Petersen, Harmonika  (Phønix, Baltinget)
  • Rasmus Nielsen, Violin  (Trias, Folked Up)
  • Henrik Larsen, dans

Kursussted
Nørgårds Højskole, Vestre Ringvej 9, 8850 Bjerringbro

Ankomst / Afrejse
Lørdag d 30/6, kl. 14.00-15.00 / Lørdag d. 7/7 efter morgenmaden

Indkvartering        
På dobbeltværelser inkl. sengetøj, linned og håndklæder

Prisen
Pris for kurset er     1.500,- kr.

Hvis du ikke er medlem af Spillemandskredsen, få du et års medlemsskab med i prisen. Det koster ellers normalt 50,- kr op til og med 18 år, og 150,- kr . hvis du er mellem 19 og 25 år.
Læs om fordelene ved at blive medlem her

Tilmeldingsfrist:
Senest 1. april 2018.

Klik her for online tilmelding.

Klik her for download af tilmeldingsskema i pdf format. Skemaet sendes til Spillemandskredsens kasserer, som også kan kontaktes angående betaling

Du kan rekvirere girokort, eller indbetale på Giro 973-6158, evt. via din netbank (vælg kortartskode 01).

Kursusledere
Trine Jordan Andersen, Folkedans Danmark
Mogens Cramer, Møllebakken 7, Ramløse, 3200 Helsinge tlf.: 4871 1979, mobil: 2023 9846, email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.