Spillemandskredsen - Dreamers Cirkus – Blue White Gold GO 0220

Spillemandskredsen

Dreamers Cirkus – Blue White Gold GO 0220

I 2009 begyndte et eventyr for orkestermedlemmerne i Dreamers circus, da spillede de sammen for første gang. Og eventyret har bragt dem på rejser rundt i hele verden. Som de selv beskriver det, er det først når man er ude i verden, man for alvor finder ud af hvor ”Hjem” er, og hvilken betydning det har. Denne cd er en beskrivelse af den følelse og oplevelse. Orkesteret har på deres rejser hentet inspiration til deres musik, og samtidig forsøger de hele tiden at ”være tro” mod deres nordiske ophav, som er henholdsvis Danmark og Sverige.

Og kan det høres? Ja det kan det. Disse tre fantastiske instrumentalister behersker det til fulde. Der er en skøn nordisk tone over musikken, når de lader tonerne flyde af sted. De fortæller med musikken hvor de har været på rejse og vender hjem igen. Musikken er fyldt med energi og en stor intensitet.

Orkesterets medlemmer beskriver CD´ens titel således:

Blue symboliserer havet, rejserne, globaliseringen; White symboliserer luften, pausen, vejrtrækningen; Gold symboliserer jorden, ilden, kreativiteten og vildskaben, og summen af alt det, skaber Dreamers’ Circus’ univers.

Et dejligt univers at få lov til at komme ind i. Det veksler lige fra sprødt og fint violin spil til musik med stor lyd, kraft og nerve. Der eksperimenteres med instrumenternes lyd effekter og akkompagnement. Der er både ny komponerede melodier af orkesterets medlemmer og et par traditionelle nordiske folkemelodier tilsat Dreamers Cirkus lyd og nerve.

Dreamers Cirkus består af:

Rune Tonsgaard Sørensen Violin
Ale Carr Cittern
Nikolaj Busk Harmonika og klaver

Har du fået lyst til at lytte til denne cd så kontakt Go´ Danish Folk Music på tlf: 31 69 12 86, e-mail go@gofolk.dk eller www.gofolk.dk.

Dorthe Linde Jørgensen

nach oben