Spillemandskredsen - Forspilleri

Spillemandskredsen

Forspilleri

Skal du være forspiller til dans eller sang, solo eller være den, der skal lede en mindre gruppe spillemænd gennem en herlig spilleaften, men mangler lidt tips og idéer, har vi her et tilbud.

Ove Andersen og Bjarne Grue Knudsen tilbyder et kursus over 2 dage. –

1. dagen bliver henholdsvis –

Under forudsætning af, at Corona restriktionerne bliver lempet frem til arrangementet, hvilket vi håber på.

29.maj 2021 kl 10 til ca. 17 med Bjarne Grue Knudsen – Lerchenfeld vej 253, 4400 Kalundborg

30.maj 2021 kl 10 til ca. 17 med Ove Andersen – Hans Egedes vej 6, 7000 Fredericia.

Der vil blive serveret kaffe og frokost undervejs.

Den første dag vil vi afstemme forventninger til det at være forspiller, her præsenteres tanker, teknikker og værktøjer. Vi spiller, øver og snakker om alt det, vi skal have styr på som forspiller. 

Derefter tager vi hjem og øver, afpøver alt det, vi har talt om, øver i egen danseforening, tager på besøg i nogle af de andre kursisters foreninger. Udveksler erfaring, tips og tricks og får snakket sammen. 

Når du er klar, giver du instruktøren besked. Han vil så samle 3-4 kursister til den anden kursusdag, hvor der om eftermiddagen afholdes en forberedt legestue med spillemænd, dansere, danseleder. Programmet aftales på forhånd, så vi kender melodierne. Instruktøren sørger for uddeling af saglig ris, opbyggelig ros og gode ord til videre bearbejdning. 

Pris for hele forløbet er 1000 kr pr kursist. For medlemmer af Spillemandskredsen er prisen dog 800 kr.

Kursusafgiften indbetales via bank, reg.nr.: 1551 konto: 000 973 6158.

Du kan tilmelde dig kurset her.  Sidste frist for tilmelding er d. 16. maj.

Har du spørgsmål til kurset, så kontakt kursuskoordinator Arne Møller, som sidder klar til at høre fra dig, på mail: arne@miller2.dk eller mobil 2033 2738. 

Vi overholder naturligvis alle gældende Corona regler med hensyn til Coronapas/max 72 timer-test, afstand, mundbind/visir, afspritning etc.

nach oben