Spillemandskredsen - Forspilleri

Spillemandskredsen

Forspilleri

Skal du være forspiller til dans eller sang, solo eller være den, der skal lede en mindre gruppe spillemænd gennem en herlig spilleaften, men mangler lidt tips og idéer, har vi her et tilbud.

Instruktør bliver 

Ove Andersen i Jylland og på Fyn  

Bjarne Grue Knudsen på Sjælland og øerne  

Vi tilbyder et kursus på 2 dage, hvor første dag bliver en lørdag eller søndag, hvor vi mødes centralt for de 2 områder.  Her afstemmes forventninger til det at være forspiller, og her præsenteres tanker, teknikker og værktøjer. Vi spiller, øver og snakker om alt det, vi skal have styr på som forspiller. 

Derefter tager vi hjem og øver, øver alt det, vi har talt om, øver i egen danseforening, tager på besøg i nogle af de andre kursisters foreninger. Udveksler erfaring, tips og tricks og får snakket sammen. 

Når du er klar, giver du instruktøren besked. Han vil så samle 3-4 kursister til den anden kursusdag, hvor der om eftermiddagen afholdes en forberedt legestue med andre spillemænd, dansere, danseleder. Programmet aftales på forhånd, så vi kender melodierne. Instruktøren sørger for uddeling af saglig ris, opbyggelig ros og gode ord til videre bearbejdning. 

På nuværende tidspunkt kender vi ikke tid og sted, hverken for startdagen eller for afvikling af legestuen. 

Vi bestræber os på at lægge kursus og legestuer centralt i det område, hvor kursisterne kommer fra, og vi forventer at kunne starte op flere steder i landet, så snart ”vi får lov”.

Pris for hele forløbet er 1000 kr pr kursist. For medlemmer af Spillemandskredsen er prisen dog 800 kr.

Har du lyst til at deltage eller har spørgsmål til kurset, så kontakt kursuskoordinator Arne Møller, som sidder klar til at høre fra dig, på mail: arne@miller2.dk eller mobil 2033 2738. 

Af hensyn til planlægningen vil vi gerne høre fra dig senest 1. april 2021.nach oben