Spillemandskredsen - Nyhedsarkiv

Spillemandskredsen

Nyhedsarkiv

Info om Havleik 2022 på Færøerne:

Kontaktperson for de danske deltagere bliver undertegnede, som repræsentant for alle 3 danske organisationer.

Vi har 75 pladser som fordeleles efter ”først til mølle”. Hvis de andre nordiske lande ikke bruger deres kvoter, har vi evt. mulighed for flere deltagere.

Der kommer yderligere info om tilmeldingen senere. Det bliver en samlet tilmelding, som kommer til at blive gennem DGI.

Du kan hente en PowerPoint om stævnet. Heri står at hoteller skal bookes senest 1. oktober. Det passer ikke helt. Gå ind på www.sr.fo under Havleikur 2022 øverst til højre og se hvordan I bestiller på de enkelte hoteller.

Deltagerprisen kommer også på hjemmesiden så snart den foreligger. Ifølge formanden for stævnet forventes det at blive i midten af oktober.

Så snart vi har modtaget yderligere info med tider kommer der også et danseprogram.

Er der yderligere spørgsmål så kontakt undertegnede

Hanne Holse Christensen
hanneholse@gmail.com
Tlf. 55 50 06 05 Mobil 25 14 47 80

4/10-21

 

Dødsfald

Spillemandskredsen har modtaget følgende.

Det er med stor sorg, at jeg må meddele, at Spillemandskredsens mangeårige formand, Ib Jensen, er afgået ved døden. Ib blev født i Odense d. 15/1 1940 og døde på OUH d. 15/12 2021. Han var formand for kredsen i 70’erne og 80’erne og ledede sommerkurserne på Kerteminde Husflidshøjskole. Ib var, trods et borgerligt erhverv som teknisk tegner, bassist på et professionelt niveau, og var “det bankende hjerte” i “Den Fynske Spillemandskvartet” og “Stig, Dahl og de andre”.
Ib Jensen blev bisat fra Munkebjerg Kirke tirsdag d. 21/12 kl. 11.
 
Venlig hilsen
Asger Bondo

22/12-21

Referat af generalforsamling

Den 6. juni 2021 var der generalforsamling i Spillemandskredsen i Fredericia.
Du kan læse referatet her.

16/8-21

Nyt kursustiltag

Hermed har vi fornøjelsen at præsentere beskrivelsen af et nyt kursus, vi til udbyde.

Det er planen af kurserne afholdes der, hvor der er efterspørgsel. Derfor har vi ikke lagt os fast på hverken dato eller lokation endnu, men er klar til at sætte i værk, når Coronaen lader os mødes igen.

Flere oplysninger kan læses i denne kursusbeskrivelse.

10/3-2021

BjerringbroFolk og FolkCollege bliver til ”Folkedans, Spillemandsmusik og Sommerhøjskole” i 2021

Spillemandskredsen og Folkedans Danmark har indledt et samarbejde med Nørgaards Højskole i Bjerringbro omkring vores kurser i sommeren 2021. Covid-19 har gjort at dette er den eneste mulighed for at vi kan afholde kurserne i 2021, da vi ellers var tvunget til aflysning allerede nu.

Bliver det så det samme kursus som det ”plejer”. For en stor af indholdet, så ja, men der vil være ændringer ift antal og fordeling af timer på kurset. Fx vil der være ”højskoletimer” som er af almen karakter, og nødvendige for at kurset kan kategoriseres som et højskolekursus, og dermed gennemføres. Ligeledes starter vi en dag senere, dvs. søndag den 27. juni – prisen er også reduceret lidt. Højskoletimerne indeholder bla. foredrag, udvidet morgen- og aftensang samt udflugt midt på ugen.

Klik her for at læse mere om kurset.

23/12-2020

 

nach oben