• Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
 
Home CD-anmeldelser BRAGR – Live at Engelsholm GO0120

BRAGR – Live at Engelsholm GO0120

Email Udskriv PDF

Denne CD med BRAGR er optaget live på Engelsholm i november 2019. BRAGR spiller nordisk folkemusik og giver musikken et rytmisk tvist. BRAGR kalder selv musikken for ”The sound of Scandinavia”. Man kan vist roligt sige at det er nogle af folkemusikkens ” tunge drenge” – undskyld udtrykket (især til det kvindelige medlem af orkesteret). Det er absolut positivt ment med stor respekt for disse 4 særdeles dygtige musikere og deres kunnen. Der er en stor dybde i musikken, hvor det tydeligt kan høres at de mestrer deres instrumenter og genren til fulde. Nyckelharpens sprøde klang sammen med bassens dybde, klaverets og perkussions leg og insisterende rytmer. De lader den traditionelle folkemusik møde det mere eksperimenterende musik-univers på en elegant måde.

Har du hang til den svenske folkemusik og dens tone og drev, så må du ikke snyde dig selv for at høre dette. Melodierne er dels traditionelle melodier fra Sverige og en enkelt dansk samt nykomponerede melodier.

BRAGR består af:

Perry Steinbäck Nyckelharpe, guitar og vokal

Christne Dueholm Trommer, perkussion og vokal

Jesper Frost Bylling Båndløs akustisk bas og vokal

Kristian Bisgaard Piano og vokal

 

Har du fået lyst til at lytte til dette så kontakt Go Danish Folk Music på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller på

tlf. 31 69 12 86.

Dorthe Linde Jørgensen